Kategórie: Ako na pôžičku

Kto vás odmení za riadne splácanie pôžičky? Tieto tri banky a jedna nebanková spoločnosť

Máte pocit, že riadne splácanie úveru včas si nikto neváži a banka či nebanková spoločnosť si na vás spomenú len pri omeškaní splátky? Nie je to celkom tak.

Väčšina ponúk pôžičiek a úverov je založená na nalákaní klienta na zaujímavý úrok. Po podpise zmluvy sa potom po poskytovateľovi úveru „zľahne zem“ a je koniec. Našťastie, už aj u nás je možné nájsť výnimky z tohto zaužívaného pravidla. Ak si budete riadne plniť svoje záväzky, môžete sa dočkať nejakej odmeny alebo výhody, ktorá vás zaručene poteší.

Vo VÚB okamžitá výhoda aj motivácia na neskôr

Ako prvú si predstavíme ponuku Všeobecnej úverovej banky. Jej Pôžička na čokoľvek je bezúčelový spotrebný úver, ktorý sa dá získať jednoducho bez ručiteľa a ručenia do výšky až 25.000 €. Dobou splatnosti ide o klasický spotrebák s možnosťou splácania 13 až 96 mesiacov, čím sa pôžička nevymyká zaužívanému štandardu.

Zaujímavá je však dvoma zvýhodneniami, ktoré banka ponúka pre svojich budúcich klientov. Prvý benefit je okamžité zníženie splátky vďaka zľave z úroku až o 2 % p.a. hneď na začiatku splácania pôžičky. Druhý benefit sa týka vrátenia poplatku za poskytnutie pôžičky a to až do výšky 100 %. Poplatok vám VÚB vráti po 18 mesiacoch aktívneho využívania účtu a riadneho splácania úveru.

Chcete výhodnú pôžičku na mieru ešte dnes?

  • jednoduchá nezáväzná žiadosť dostupná pre každého
  • bez nutnosti ručiteľa
  • bezpečné a diskrétne vybavenie

Chcete výhodnú pôžičku na mieru ešte dnes?

  • jednoduchá nezáväzná žiadosť dostupná pre každého
  • bez nutnosti ručiteľa
  • bezpečné a diskrétne vybavenie

Prima Banka ponúka aj benefit k poisteniu

S veľmi podobnou akciou viete získať aj bezúčelovú pôžičku z Prima Banky. Aj v tomto prípade ide o spotrebný úver, ktorý je možné použiť na čokoľvek a požičať si môžete od 1.000 € do 15.000 €. Doba splácania úveru môže byť od 2 do 8 rokov. Aj v tomto prípade platí, že po 18 mesiacoch vám vie banka vrátiť naspäť celý poplatok za poskytnutie úveru.

Na to, aby sa tak stalo, musíte splniť tri podmienky. Prvou je, že máte v banke otvorený osobný účet a pôžičku splácate priamo z neho. Druhou je, že ste počas splácania neboli nikdy v omeškaní so splátkou alebo nejakým poplatkom. Treťou podmienkou je, že počas týchto 18 mesiacov ste nevložili žiadnu mimoriadnu splátku pôžičky.

Okrem toho má banka akciu aj na poistenie úveru. Ak si pôžičku poistíte, môžete získať v prípade poistnej udalosti nielen poistné plnenie, ale aj benefit vo výške 100 € mesačne počas trvania poistného plnenia. Tento benefit banka ponúka v prípade pracovnej neschopnosti alebo straty zamestnania a klientom ho bude vyplácať počas obdobia až 12 mesiacov.

Pôžička s odmenou od Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank, viac menej nováčik na našom bankovom trhu, má benefit pre klientov zakomponovaný už priamo v názve úveru. Pôžička s odmenou totiž umožňuje získať klientom za riadne splácanie odmenu až do výšky 400 € a teraz pozor – každý rok! Požičať si môžete od 700 do 25.000 € a na 18 až 84 mesiacov. Pôžičku si navyše vybavíte bez akéhokoľvek poplatku a aj na počkanie.

Odmenu naspäť banka ponúka za riadne splácanie včas, ale nemusíte sa ani báť situácie, že ste na nejakú splátku zabudli. Banka vám vie odpustiť 1 omeškanie do 60 dní raz za rok. Pôžičku ale musíte splácať podľa dohodnutého splátkového kalendára bez mimoriadnych splátok. Ak splníte obe podmienky, môžete získať podľa výšky úveru naspäť až 400 € za rok.

V Home Credite nefinančné výhody

Známa nebanková spoločnosť Home Credit má pre klientov, ktorí budú riadne splácať svoje finančné záväzky, tiež zaujímavé odmeny. Tentoraz síce nejde o finančné zvýhodnenie, napriek tomu ale môžu byť benefity veľmi prakticky využiteľné. Prvým z nich možnosť zmeny výšky splátky poriadnom zaplatení štyroch pravidelných mesačných splátok, druhým je možnosť odloženia splátok.

Za každých 12 mesiacov si totiž môžete odložiť 1 splátku v prípade potreby, dokopy to môžu byť najviac 4 splátky počas celej splatnosti úveru. Pre získanie oboch výhod je dôležité, aby ste úver splácali riadne, bez omeškaní a presne podľa splátkového kalendára. Obe odmeny sa týkajú bezúčelovej Hotovostnej pôžičky, ktorú môžete mať vo výške od 400 do 5.000 €.

Vybavte si úver online!

Chceli by ste si požičať niektorú z vyššie spomenutých pôžičiek? Alebo si chcete pozrieť aj iné úvery? V tom prípade nemusíte nikam chodiť a ani tráviť hodiny hľadaním lepších ponúk. Všetko nájdete priamo u nás, či už máte záujem o bankové úvery alebo o nebankové pôžičky. Požiadať môžete o ktorúkoľvek pôžičku nezáväzne online a navyše za rovnakých, alebo dokonca ešte lepších podmienok, ako keby ste to spravili osobne. Tak čo, neskúsite to?

4.9/5 - (11 votes)
pozicky123

Som nezávislý porovnávač úverov a pôžičiek na Slovensku od bankových spoločností aj nebankoviek. Píšem informácie o aktuálnych info a novinkách z finančného segmentu.

Zdieľať
Autor
pozicky123

Najnovšie články

Rýchle pôžičky v roku 2024

Pokazená práčka, nečakane vysoký účet u veterinára, alebo mastný doplatok za ročné vyúčtovanie réžií: niekedy,…

7. marca 2024

Kde sa oplatí požičať peniaze

Peňazí nie je nikdy dosť a takmer vždy chýbajú. Je to tak prirodzené, ako to, že…

20. mája 2021

Malé pôžičky pred výplatou

Do výplaty zostáva týždeň a vám by sa zišla finančná injekcia. Túto situáciu pozná stále množstvo…

19. marca 2021

Účet zadarmo

Poplatky v bankách pijú krv asi každému z nás, najmä ak ide o poplatky spojené s vedením účtu. Mať…

21. januára 2021

Väčšina Slovákov si netvorí finančnú rezervu

Väčšina Slovákov nemá k dispozícii finančnú rezervu, ktorú by mohli použiť v prípade neočakávaných výdavkov.…

23. septembra 2020

Pandemický odklad splátok Slováci nerušia

Korona kríza doslova vypla celú ekonomiku. Zatvorené ostali všetky predajne okrem potravín, bary, reštaurácie, atď.…

31. augusta 2020